Vilka är vi?

Vilka är vi?

Styrelseledamöter

Styrelsen har lång erfarenhet av arbete med ledarskap, sociala frågor, sysselsättning, myndighetsutövning, projektledning, omvårdnad, psykisk hälsa och rehabilitering.

Kontakta styrelsen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Coacher

Våra coacher har vanligen en beteendevetenskaplig bakgrund, socionom, vägledare, psykolog samt en mycket god rehabiliterings- och arbetsmarknadskunskap. Coacherna har lång erfarenhet av att arbeta med människor som står en bit ifrån arbetsmarknaden och som behöver extra stöd, motivationsinsatser samt ökad kunskap om hur arbetsmarknaden fungerar för att kunna ta steget tillbaka in i arbetslivet igen. Våra coacher har också upparbetade kontakter och nätverk med lokala och rikstäckande företag/arbetsgivare.

Språkkunskaper hos våra coacher är:

Europeiska språk

 • Svenska
 • Engelska
 • Polska
 • Franska
 • Spanska
 • Grekiska
 • Turkiska
 • Tyska
 • Danska
 • Ryska
 • Serbiska
 • Bosniska
 • Kroatiska
 • Norska
 • Estniska
 • Finska

Övriga världen

 • Arabiska
 • Assyriska/Syrianska
 • Kurdiska
 • Bengaliska
 • Hindi
 • Tamil/Tamilska
 • Telugu
 • Somaliska

 

Kontakta oss

Våra medarbetare

Vi finns här för dig - hela vägen!

Karin

Karin

Affärs-/Verksamhetsstöd
Karin
Karin

Affärs-/Verksamhetsstöd

Jag har haft projektutveckling och pedagogik som en röd tråd i hela mitt yrkesliv. Har mer än 20 års erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling; inom utbildning, vård- och omsorg, språkstödjande- och sociala insatser.

Vet att framgång oftast kräver mycket tid, konsten att vara lyhörd, men kanske viktigaste av allt, en stark tilltro och passion för det du gör och vill uppnå. Har en kultur, media- och beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund och har genom åren arbetat med både nationella och internationella uppdrag. Där jag har fått erfarenhet av att det för varje nytt uppdrag krävs ett antal nya kompetenser, ställningstaganden och träning i att se omvärlden i nya perspektiv för att lyckas.

Ban

Ban

Karriärcoach
Ban
Ban

Karriärcoach

Engagerad ICF-utbildad coach som brinner för att hjälpa människor till en förändring genom arbete eller studier. Jag har mer än 12 års erfarenhet av att arbeta med många av Arbetsförmedlingens program som Rusta och Matcha, Stöd och matchning, arbetsträning, SMF, FAS 3 och i ESF-projekt tillsammans med kommuner, stadsdelsförvaltningar och Försäkringskassan. Jag har även jobbat som jobbmatchare på Jobbtorg Skärholmen/Farsta där jag också var OSA-ansvarig och har gått kurser i Supported Employment (SE) och Motivational Interviewing (MI). Jag har en bakgrund som datalärare och är certifierad testare för ECDL-datakörkortet.  

Jag har varit ansvarig för etableringsinskurs för nyanlända och har stor förståelse för och erfarenhet av hur det är att etablera sig i det svenska samhället och arbetslivet. Med min erfarenhet, kreativitet och flexibilitet, arbetar jag efter varje persons förutsättningar för att nå målet.

Rolf

Rolf

Karriärcoach
Rolf
Rolf

Karriärcoach

30 års erfarenhet av jobbcoachning, samtalsmetodik och rehabilitering både inom privat och offentlig verksamhet med stödsamtal och arbetsgivarkontakter. Utbildad lärare och arbetsförmedlare. Har jobbat tidigare inom skolan och vården med att stötta och hjälpa elever och patienter. Jobbar sedan 2016 som coach och karriärrådgivare på Accepta Vi.

Jag tror på varje individs inneboende kraft och vilja att kunna lösa sin situation.

Saefadin

Saefadin

Karriärcoach
Saefadin
Saefadin

Karriärcoach

Jag är en erfaren HR- rekryteringrådgivare med specialist fördjupande yrkeserfarenhet kring: Yrkesutbildning, Rehabilitering, Coach, Rådgivning, Handledning, Omställning, Tolk och Näringsverksamhet/ Starta EGET.

Lång erfarenhet av Matchningskoordinator mot företag och deltagare vilket innebär att jag arbetar med rekrytering. Samt Uppdrags ansvarig, samordning och arbetsledning för uppdraget mot jobbcoachning, lots, jobbtorg/ Supported Employment. handledning av deltagare.

Eric

Eric

Karriärcoach
Eric
Eric

Karriärcoach

Pedagogisk och målinriktad karriärrådgivare/coach med mer än 20 års erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor, jobbcoachning och arbetslivsinriktad rehabilitering från privat, statlig och kommunal sektor. Fil.kand. med statskunskap som huvudämne. Kurser i Supported Employment (SE), Individual Placement and Support (IPS), Motivational Interviewing (MI), Coachning- och karriärvägledning, Lösningsfokuserat arbetssätt, introduktionskurs i KBT, mm. Jag tror på varje individs möjlighet att förändra sin situation med stöd och hjälp i formulering och visualisering av målbilder. Jobbar sedan 2015 som coach och karriärrådgivare på Accepta Vi.

Hazar

Hazar

Medieproduktion konsult / Karriärcoach
Hazar
Hazar

Medieproduktion konsult / Karriärcoach

En medie-och produktionskonsult, digital medieinstruktör och Mentor/arbetsledare med dokumenterat goda resultat.

Många års erfarenhet från flera länder som Creative Lead Director/bildproducent i TV branschen och medieproduktioner och som projektledare. Har 360-graders erfarenhet av videoproduktioner, tv-sändningar och som Coach/färdighetsutvecklare.

Utbildad inom filmvetenskap, i scen och medier, "Communication Arts" i tv/film/radio, digitalkommunikation och marknadsföring.

Hazar hjälper dig inom kultur och media med att skapa en marknadsföringsstrategi som passar din karriärväg. Tillsammans skapar ni en kreativ vision för det visuella innehållet för en professionell profil och showreel film som sticker ut.

Hon utbildar även inom medieproduktion och digitalkommunikation. Målet är att du ska stärka din digitala kompetens och kvalitetssäkra din profession inom branschen.

Jag arbetar med stor passion och har ett coachande ledarskap. Jag motiveras av kreativa visioner och hjälper dig skapa vägen till din livskarriär.

                            ----En Vision för dig---

 

Språkkunskaper: Svenska, engelska, franska och arabiska.

Natalie

Natalie

Samordnare & utvecklare inom personalfrågor / Leg Psykolog
Natalie
Natalie

Samordnare & utvecklare inom personalfrågor / Leg Psykolog

Jag är examinerad psykolog och har arbetat på Accepta Vi i drygt 4år med arbetsmarknad- och rehabilitering-insatser där jag ansvarat för bl.a planering, ledarskap, förebyggande arbete samt utveckling- och förändringsarbete med inriktning på individer, grupper, organisationer och miljöer.

Utöver detta har jag stor erfarenhet av: 

 • Coachning       
 • Intervjufärdigheter och verktyg för intervjuträning   
 • Samtal & verktyg för att stärka/bygga självkänsla och självförtroende 
 • Bemanning, rekrytering och arbetsgivarkontakter  
 • Samtal och möten med psykologisk/ terapeutisk inriktning inklusive KBT
Magnus

Magnus

Kvalitetsansvarig, Verksamhetsutvecklare, Karriärcoach & Verksamhetsledare AUP/STA
Magnus
Magnus

Kvalitetsansvarig, Verksamhetsutvecklare, Karriärcoach & Verksamhetsledare AUP/STA

Civilekonom med erfarenhet från affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och kompetensförsörjning/-utveckling. Har sedan 2003 arbetat med mänskliga förändringsprocesser, omställning och kompetensutveckling i olika former. 

Även lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, start av företag samt affärsutveckling.

Anna

Anna

Karriärcoach
Anna
Anna

Karriärcoach

Jag har studerat arbetsliv och arbetsmarknad med en examen inom personal och beteendevetenskap. Jag har god insyn i arbetsmarknadens funktion och arbetslivets svårigheter samt möjligheter. Detta utifrån både teoretisk vetenskap och utifrån personlig erfarenhet. 

Jag har tidigare främst arbetat inom  vården och som rekryteringsassistent under studietiden. Därefter har jag arbetat med bemanning samt massrekrytering. Jag har därför god insyn i hur arbetsgivaren tänker inför rekryteringar. 

Som person är jag energisk och har lätt till skratt. Jag är social, utåtriktad och har ett stort intresse för sport och träning.

Sarah

Sarah

Karriärcoach
Sarah
Sarah

Karriärcoach

Jag är en utbildad Account manager på företagsekonomiska institutet med erfarenhet av individuell coachning, rådgivning och vägledning. I min coachning kombinerar jag värdefulla kunskaper inom karriär och arbetsliv med coachingens kraftfulla frågor för att skapa insikter hos mina klienter. Jag älskar att skapa arbetsgivarekontakter och bygga relationer för mina deltagare. 

 

Jag tror starkt på människors inneboende goda kraft och potential. Det är viktigt för mig få mina deltagare att se möjligheten att kunna påverka sin potential, driva saker framåt och skapa förbättringar. Eftersom jag är nyfiken och engagerad får jag varje dag leva enligt min vision - att vägleda människor.

 

Språkkunskaper: Svenska, engelska, arabiska, assyriska 

Frida

Frida

Verksamhetsledare Rusta och Matcha
Frida
Frida

Verksamhetsledare Rusta och Matcha

Jag har flera års erfarenhet av arbete med att hjälpa människor på olika sätt. Jag är högskoleutbildad beteendevetare, med en kandidatexamen i Psykologi. Jag har kunskaper inom bland annat arbetsliv, kommunikation, hälsa, samtalsmetodik och presentationsteknik.

Jag har tidigare arbetat inom vården, där jag stöttat individer med psykisk ohälsa och funktionsvariationer. Jag har utöver det erfarenhet inom försäljning, hotell och restaurang.

Jag vill i mitt arbete som coach skapa förutsättningar för att individen ska utvecklas och nå dit den vill. Jag tycker att det är givande att få hjälpa till, ge råd och se utveckling.

Natalia

Natalia

Studie- och yrkesvägledare & Karriärcoach
Natalia
Natalia

Studie- och yrkesvägledare & Karriärcoach

Jag är utbildad studie- och yrkesvägledare. Innan jag blev studie- och yrkesvägledare läste jag även en kandidat i Interaktionsdesign och sysslade en del med att skapa digitala app-prototyper. Jobbar sedan 2021 som studie- och yrkesvägledare och karriärcoach på Accepta Vi. 

I min roll som studie- och yrkesvägledare är det viktigt för mig att skapa en relation med vägledningssökande, att utforska med syftet att skaffa sig en uppfattning om vem personen är och kunna hjälpa den utifrån ens förutsättningar.  

Språkkunskaper:  

 • Svenska 
 • Engelska 
 • Polska 
Nicole
Nicole

Ekonomi & Löneadministration

Certifierad löneadministratör, i grunden beteendevetare med fil.kand. inom psykologi samt fil.mag. inom företagsekonomi och beteendevetenskap (inriktning mot arbete och hälsa). Tidigare erfarenhet av arbete inom statlig förvaltningsmyndighet.

Ola

Ola

Karriärcoach
Ola
Ola

Karriärcoach

Jag har arbetat som karriärcoach, samordnare och handledare i drygt 4 år inom ramen för stöd och matchning & rusta och matcha i Östergötlands län. Är professionell diplomerad coach och högskoleutbildad inom engelsk litteratur. 

Som person är jag socialt utåtriktad, lösningsfokuserad och resultatorienterad. Jag strävar alltid efter att stötta, vägleda och motivera människor till förändring. Jag behärskar arabiska och svenska.

Kontakta oss
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka Värdering
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!